Елементи нетрадиційної кінетичної теорії термодинамічних та кінетичних властивостей матеріалів - Буджак, Я. С.; Собчук, І. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Альтернативно до методу кінетичного рівняння Больцмана обґрунтовуються розрахункові алгоритми важливих термодинамічних та кінетичних властивостей кристалів з довільними законами дисперсії та довільними механізмами розсіювання носіїв заряду в омічній області провідності і в неквантуючому магнітному полі. To the method of the kinetic Boltsman equation alternativly the calculating algorithms of important thermodynamic and kinetic properties of crystals with arbitrary dispersion laws and arbitrary mechanisms of scattering of charge carriers in ohmic conductivity range and in non-quantumed magnetic field are considered.
The essendial of alternative kinetic theory of thermodynamical and kinetical material properties
Keywords: 537.33