Законність і правопорядок як основні ознаки правової держави - Троцюк, Алла (Національний університет "Львівська політехніка", 2009)
Проведено аналіз точного і неухильного виконання чинного і неухильного виконання чинних правових актів всіма органами держави, посадовцями і громадянами.
Keywords: правова держава; законність; правопорядок; державне управління