Підходи до підвищення раціональності управлінських рішень - Олексів І. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Пропонується аналіз підходів до здійснення управлінських рішень. Крім того, наведено пропозиції щодо підвищення раціональності управлінських рішень, які приймаються в організації. In the article the analysis of approaches to making managerial decisions is conducted. In addition in the research the proposals towards increase managerial decision rationality made in the organization are presented.