Інформаційна модель управління навчальним процесом в умовах слабкої структурованості - Гриновець, М. В.; Катренко, А. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розглянуто питання управління навчальним процесом, зокрема формування навчальних планів, подано діаграми потоків даних моделі автоматизованої інформаційної системи управління навчальним процесом. The article deals with issues of educational management, particularly of the curriculum, is presented data flow diagram of the model of automated information system of educational management.
Keywords: інформаційні системи; навчальний процес; навчальний план; information systems; the educational process; curriculum