Obtaining of Coumarone-Indene Resins based on Light Fraction of Coal Tar. 5. Emulsions on the Basis of Bitumen Modified by Coumarone-Indene Resins with Epoxy Groups - Sidun, Iurii; Solodkyy, Serhiy; Shved, Mariia; Astakhova, Olena; Shyshchak, Olena; Bratychak, Michael (Видавництво Львівської політехніки, 2019)
З бітумів, модифікованих інден-кумароновою смолою з епоксидними групами, виготовлені дорожні повільноразпадні монофазні катіонні бітумні емульсії. Емульсії одержано з використанням колоїдного млина, за стандартних температур (413-423 К). Встановлено фізико-технічні показники монофазних модифікованих емульсії та здійснено їх порівняльний аналіз з базовим зразком.

The road slow-setting monophase cationic bitumen emulsions have been prepared from bitumen modified by coumarone-indene resin with epoxy groups. Еmulsions were obtained using a colloid mill at the standard temperatures (413–423 K). The physicotechnical parameters of modified monophase emulsions have been established and the comparative analysis with the basе sample has been made.
Одержання інден-кумаронових смол з легкоїфракції кам′яновугільної смоли. 5. Емульсії на основі бітумів, модифікованих інден-кумароновою смолою з епоксидними групами
Keywords: бітумні емульсії; емульгатор; модифікований бітум; інден-кумаронова смола з епоксидними групами; bitumen emulsion; emulsifier; modified bitumen; coumarone-indene resin with epoxy groups