Деякі аспекти моделювання соціальних мереж - Федонюк, А. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Роботу присвячено літературному огляду наукових джерел, в яких моделюються аспекти функціонування соціальних мереж, подано їх характеристику та зроблено спроби прогнозування подальшої поведінки соціальної мережі залежно від тих чи інших внутрішніх або зовнішніх чинників. The work is dedicated to the literature review of scientific sources, which are modeled aspects of social networks, their characteristics are given and attempts are made to predict future behavior of social network based on certain internal or external factors.
Keywords: соціальна мережа; модель; фізична аналогія; social network; the physical analogy; model