Організаційний розвиток виробничих систем в контексті впровадження концепції партнерського маркетингу - Мних, О. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглядаються тенденції організаційного розвитку підприємств в умовах розгортання бізнесу. Відображено вплив основних чинників, що визначають характер структурних змін. The tendencies of organizimg development of enterprises at business extension conditions are examined in a given article. The influence of basis factors, that determine structural changes character is shown.