Етико-психологічні аспекти комунікації в умовах дистанційного навчання - Сорока, Ніна; Химиця, Наталія (Видавництво Львівської політехніки, 2020)
This article analyzes the ethics and culture of communication on the Internet, ethical and psychological aspects of communication in distance learning.
Keywords: комунікація; онлайн середовище; дистанційне навчання; інформація; спілкування; віртуальне середовище