Cинтез і кристалічна структура комплексу купрум (і) хлориду з тіоксаном складу 3CuCl•2C4H8OS - Салівон, Н. Ф.; Філінчук, Я. Є.; Пандяк, Н. Л.; Олійник, В. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Безпосередньою взаємодією компонентів одержали комплекс складу 3CuCl·2C4H8OS і методом рентгеноструктурного аналізу визначили його будову (a = 6,8885(15), b = 9,948(2), c = 12,512(2)Å,  = 70,092(16),  = 74,108(16),  = 85,706(19), V = 775,2(3)Å 3, пр. гр.P1, Z = 2). A complex 3CuCl ·2C4H8OS was obtained by a reaction of copper(I) chloride with thioxan. Its crystal structure was determined by single-crystal X-ray diffraction (a = 6,8885(15), b = 9,948(2), c = 12,512(2)Å,  = 70,092(16),  = 74,108(16),  = 85,706(19), V = 775,2(3)Å 3, sp. gr. P1, Z = 2).