Віденський Чиншовий палац як вияв практики інсценізації великої буржуазії - Райсбергер, Мара (Видавництво Національного університет "Львівська політехніка", 2003)
Чиншові палаци Відня другої половини XIX ст. аналізуються у статті з точки зору синтезу мистецтв як важливого засобу демонстрації сили і влади нової буржуазії.
Keywords: 72.01; 172.1 (43671)