Фундаментальний аналіз динамічних характеристик крокових двигунів систем керування сучасних вантажопідйомних кранів - Ловейкін, В. С.; Човнюк, Ю. В.; Діктерук, М. Г.; Леванюк, Д. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проведено фундаментальний аналіз динамічних характеристик крокових двигунів систем керування сучасних вантажопідйомних кранів. The fundamental analysis of the dynamical characteristics of the stepping motors of the control systems of the modern load-lifting cranes is proposed.