Особливості застосування електронагрівання під час виробництва скла - Яковчук, П. Є.; Солтисік, Р. А.; Почапська, І. Я. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Показано залежність параметрів технологічного регулювання апаратури під час виробництва скла та від його хімічного складу. The dependence of parameters of the technological adjusting of apparatus is rotined at making of glass and from his chemical composition.
Keywords: виробництво скла; технологічне регулювання