Математичне моделювання хвиль переміщення під час проектування та будівництва огороджувальних дамб верхньої водойми ГАЕС - Тимощук, В. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто деякі методики розрахунку хвиль переміщення та порівняно результати з натурними дослідженнями. Обґрунтована доцільність розрахунків під час проектування та будівництва ГАЕС. This article considered some methods of calculating of the wave movement and the results compared with field research. The expediency of calculations for the design and construction of the PSP.
Keywords: вільна поверхня рідини; гідроакумулювальна електростанція (ГАЕС); неусталені режими руху рідини; поле швидкостей; хвилі переміщення; area velocity; free water surface; pumped storage plant (PSP); unstable conditions flow; waves movement