Оцінка впливу атмосфери у мережі активних референцних GNSS-станцій - Каблак, Н. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Приведены оценки влияния тропосферы на точность определения координат в сети активных референцных станций ZAKPOS. The estimations of the influence of the troposphere on the positioning accuracy of a network of active reference stations ZAKPOS.