Пріорітети, інструментарій і ресурсне забезпечення прискорення інноваційних процесів в економіці України - Петрович, Й. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Зроблено спробу системно висвітлити основнв складові процесу прискорення інноваційного розвитку економіки України, серед яких є пріоритетні напрямки розвитку економіки, інструментарій управління цим процесом та його ресурсне забезпечення. An attempt is done to systematically light up the basic constituents of acceleration process of innovative development of economy of Ukraine, among which priority directions of development of economy, tool of this process control and its resourse providing.