Синтез активної частини магнітоелектричних перетворювачів з гребінцевими зонами - Харчишин, Б. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
У статті описані результати синтезу на основі евристичного підходу та геометричного моделювання активної частини конструкцій магнітоелектричних перетворювачів електрогідропідсилювачів, адаптивних до постійних магнітів рідкісноземельної групи, з метою суттєвого покращання їх питомих показників при одночасній мініатюризації розмірів.