Методи інтеграції реляційних та XML-даних у гетерогенних системах електронного контент-бізнесу - Берко, А. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розглянуто певні способи і можливості створення інтегрованих моделей даних для зберігання інформаційного наповнення в гетерогенних системах електронного контент-бізнесу, що базуються на технологіях XML. Проаналізовано проблеми структурної, синтаксичної та семантичної інтеграції даних. Some ways and possibilities of integrated data model development for information storage of heterogeneous electronic content- business systems based on XML technologies are considered in this paper. Problems of structure, syntax and semantic transforming of data are analyzed.