Обліково-аналітичне забезпечення стратегічного аналізу - Максименко, Д. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розкрито теоретичні аспекти стратегічного аналізу та роль інформаційного забезпечення стратегічного аналізу, охарактеризовано джерела стратегічної інформації. The theoretical aspects of strategic analysis and the role of strategic analysis, described the source of critical information.