Про міжвідомчий тектонічний комітет України - Гінтов, О. Б.; Gintov, O.; Гинтов, О. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Подано інформацію про задачі, склад учасників, принципи і напрями діяльності відновленого у 2017 р. Міжвідомчого тектонічного комітету України.

Information on the tasks, the composition of participants, the principles and directions of activity of reconstituted in 2017 the Interdepartmental Tectonic Committee of Ukraine is presented.

Представлена информация о задачах, составе участников, принципах и направлениях деятельности возсозданного в 2017 г. Междуведомственного тектонического комитета Украины.
On the interdepartmental tectonic committee of Ukraine
О междуведомственном тектоническом комитете Украины
Keywords: 55; 550.3