Методи прогнозування інноваційного розвитку підприємства - Філіпова, К. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розкрито сутність окремих методів прогнозування інноваційного розвитку підприємства. Вказано можливості використання існуючих методів прогнозування для оцінки доцільності впровадження новацій у діяльності підприємств. Обґрунтовано ефективність застосування методу ймовірнісно-автоматного моделювання для прогно¬зування інноваційного розвитку підприємства. Essence of some methods of forecasting firm’s innovation development is opened. The opportunities of use of existing forecasting methods for evaluation of expediency of innovations’ introduction in activity of the enterprises are specified. The efficiency of use of the method of probabilistic-automated modeling for forecasting firm’s innovation development is suggested.