Підходи до побудови концептуальних моделей кіберфізичних систем - Голембо, В. А.; Бочкарьов, О. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Розглянуто підходи до побудови концептуальних моделей кіберфізичних систем (КФС). Наведено аналіз поняття та принципів побудови КФС. Запропоновано класифікацію кіберфізичних систем та опис концептуальних моделей на її основі. Approaches to creating conceptual models of cyber-physical systems are considered. The analysis of a concept and development principles of a cyber-physical system is provided. The classification of cyber-physical systems and the description of corresponding conceptual models are proposed.
Approaches to creating conceptual models of cyber-physical systems
Keywords: кіберфізична система; концептуальна модель; cyber-physical system; conceptual model; 681.3; 004.3