Вдосконалення біржового ринку України на основі маркетингових підходів - Андрушко, М. І.; Дудяк, Р. П.; Бугіль, С. Я. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Проаналізовано передумови організації біржового маркетингу в аграрному секторі. Наведено рекомендації щодо активізації біржової діяльності в Україні. The necessities for organization of stock-exchange marketing in agrocultiral industry are analyzed. The recommendations for stock-exchange transactions activization in Ukraine are given.