Формування інвестиційної політики в газовій промисловості України - Шандрівська, О. Є. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
Розкрито теоретичний та практичний аспекти формування інвестиційної політики в газовій промисловості України. Наведений світовий досвід механізмів залучення кредитних ресурсів підприємствами нафтогазових комплексів. In activity the theoretical and practical aspects of formation of an investment climate in a gas industry of Ukraine are uncovered. The global experience of gears of engaging of credit resources by firms gas and petroleum industry.