Фізична модель системи телемеханіки для оперативно-диспетчерського управління підстанціями - Базилевич, М. В.; Баран, П. М.; Кідиба, В. П.; Лисяк, Г. М.; Сабадаш, І. О.; Bazylevych, M. V.; Baran, P. M.; Kidyba, V. P.; Lysiak, G. M.; Sabadash, I. O. (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Розроблено фізичну модель системи оперативно-диспетчерського управління підстанціями із застосуванням пристроїв "Альтра".

The physical model of the system of operative-dispatch control of substations with application of devices "Altra" is developed.
A physical model of the teleautomatics system for operatively-controller'smanagement substations
Keywords: релейний захист; цифрограма; "Альтра"; підстанція; телемеханіка; автоматизоване робоче місце технолога (АРМ); диспетчерський пункт; relay defence; oscillogram; "Альтра"; substation; teleautomatics; the workplace of technologist (АРМ); controller's point; is automated; 621.311