Пристрій для визначення витрати моногідрату - Вашкурак, Ю. З.; Кулик, М. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Розглянуто методику визначення витрати моногідрату безпосередньо в технологічному процесі, а також деякі схемні вирішення цієї проблеми. In this paper we described method of monohydrate flow rate measurement directly in technological process.