Могила Володимира Ґжицького (15.10.1895-19.12.1973). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Володимира Ґжицького — письменника, публіциста, перекладача, мемуариста, в'язня сталінських таборів, стрільця УГА. Надгробок — стела, що стоїть на низькому постаменті з інскрипцією про померлого та барельєфним портретом покійного. Поле №1.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, письменники, публіцисти, перекладачі, мемуаристи, стрільці УГА, Володимир Ґжицький, надгробок, могила.