Проблеми активізації інноваційної діяльності організацій - Мірошник, Р. О.; Просович, О. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Обґрунтовано необхідність інноваційної діяльності на підприємстві. Визначено основні фактори, що впливають на інноваційну активність організації. Зосереджено увагу на проблемах інвестиційного забезпечення інноваційної діяльності. Приділена увага венчурному бізнесу та питанням розроблення і впровадження інноваційної стратегії організації. Necessity of conducting of innovative activity on an enterprise is grounded. The basic factors which influence on innovative activity of organization are definite. Attention is concentrated on the problems of the investment providing of innovative activity. Attention is spared to venture business and questions of development and introduction of innovative strategy of organization.
Keywords: інноваційна діяльність; активізація інноваційної діяльності; інноваційна інфраструктура; венчурний бізнес; інвестиційні ресурси; innovative activity; activation of the innovative activity; innovative infrastructure; venture business; investment resources