Концептуальні основи підприємницької логістики: проблеми застосування зарубіжного досвіду в Україні - Павлов, В. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розкрито сутність підприємницької логістики, особливості виробничо-комерційної діяльності в ринкових умовах. Проаналізовано досвід логістизації підприємницької діяльності в розвинутих капіталістичних країнах. Вказано основні проблеми, пов’язані з застосуванням логістики у вітчизняному підприємництві. The essence enterprise logistic, feature of production-commercial activity in market conditions are opened. The experience of logistization of enterprise activity in the advanced capitalist countries is analysed. The basic problems connected to application of logistic in domestic business are specified.