Методика визначення перенесення меж Нового єврейського кладовища у Львові за допомогою геоінформаційних систем - Четверіков, Б.; Chetverikov, B.; Четвериков, Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Розглянуто метод геоінформаційного визначення зміни меж Нового єврейського цвинтаря у Львові. Визначено, що частина цвинтаря зазнала руйнівних змін. На ній прокладено проїжджу вулицю, частину забудовано.

In the article present the method of geoinformational determining the changing boundaries of the New Jewish cemetery in Lviv. It was determined that part of the cemetery has undergone the devastating changes. It was laid the street and part was built up.

Рассмотрен метод геоинформационного определения изменения границ Нового еврейского кладбища во Львове. Определено, что часть кладбища претерпела разрушительные изменения. На ней проложено проезжую улицу, часть застроено.
Geoinformational determination of the change boundaries of New Jewish Cemetery in Lviv
Методика определения перенесения границ Нового еврейского кладбища во Львове при помощи геоинформационных систем
Keywords: Нове єврейське кладовище; зміна меж; ГІС; архівний аерознімок; архівна карта; 528.92