Розроблення верх методики аналізу онкопрепарату цисплатину - Срібна, А. В.; Цюпко, Ф. І.; Полюжин, І. П.; Ларук, М. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Визначено оптимальні умови розділення цис- та трансізомерів диамінодихлор-платини (ІІ) методом обернено-фазової високоефективної рідинної хроматографії (ОФ-ВЕРХ). Розроблено ОФ-ВЕРХ методику аналізу цисплатину, який використовується як протираковий препарат. The optimal conditions for the separation of cis- and trans-isomers of diaminedichloroplatin (II) by means of Reversed-Phase High Performance Liquid Chromatography (RPHPLC). The RP-HPLC technique is developed for the analysis of Cisplatin which is used as anticancer preparation.