Вплив крос-культурних факторів на ефективність діяльності у російських та зарубіжних організаціях - Вінарчик, Олена (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
The subject we organized to study was to determine and to study the features of styles making management and performance as a function of the cross-cultural differences in organizations.
Keywords: організація; крос-культурні фактори; ефективність діяльності; керівник; стиль управління