Світова практика забезпечення якості бутильованих вод - Круглова, Ольга (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2007)
Аналізуються вимоги до якості бутильованих вод европейських та американського стандартів. Анализируются требования к качеству бутилированных вод европейских и американского стандартов. The present publication defines analysis of bottled water quality requirements of American and European standards.