Аналіз гармонік струму магнітно-тиристорного перетворювача напруги у несиметричних режимах - Паранчук, Я. С.; Плахтина, О. Г.; Мороз, В. І.; Уханська, Д. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Описано сферу застосування та характеристику режимів розробленого магнітно-тиристорного перетворювача напруги. Наведена його математична модель, отримані на створеній цифровій моделі процеси зміни струмів і результати їх гармонічного аналізу у несиметричних режимах при детермінованому і випадковому процесах зміни кутів регулювання тиристорів. The area of application and characteristic of modes of proposed magnetothyristor voltage transformer is described. Its mathematical model is shown along with obtained results of simulation. They include processes of current change in asymmetric modes for determined and random processes of thyristor regulation angle change. The results of harmonic analysis of current are also shown.