Одержання функціональних похідних жирних кислот - Скачко, С. В.; Гевусь, О. І.; Долинська, Л. В.; Борзенков, М. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Описано одержання функціональних похідних ненасичених жирних кислот за естерною групою та подвійним зв’язком. Встановлено основні закономірності перебігу реакцій та основні характеристики продуктів. The synthesis of functional derivatives of unsaturated fatty acids with ester group and double bond is presented. The major features of the process have been investigated and main characteristics have been selected.
Keywords: естерна група; характеристикиа продуктів; ester group; characteristics have