Soft-процесорний пристрій на базі сучасних ПЛІС для реалізації алгоритму адаптивного порівняння інформаційних об’єктів - Клятченко, Я. М.; Тарасенко, В. П.; Тарасенко-Клятченко, О. В.; Тесленко, О. К. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Запропоновано для розгляду підходи до створення спеціалізованої системи з використанням особливостей sоft-процесорних блоків на базі сучасних серій ПЛІС для реалізацїі алгоритму швидкісного адаптивного порівняння інформаційних об'єктів. Thе аpprоасhеs fоr соnsіdеrаtіоn аrе prоpоsеd fоr PLD-bаsеd spесіаlіzеd systеm wіth SОFT-prосеssоr сrеаtіng fоr thе іmplеmеntаtіоn аn аlgоrіthm оf hіgh-spееd аdаptіvе соmpаrіsоn оf іnfоrmаtіоn оbjесts.
Keywords: SOFT-процесор; адаптивне порівняння; інформаційний об’єкт; SOFT-processor; adaptive comparision; information object