Особливості латерального розподілу магнітної cприйнятливості палеозойських нафтогазоносних відкладів північно-західної частини Дніпровсько-Донецької западини - Крива, І. Г. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Наведено результати досліджень магнітної сприйнятливості нафтогазоносних відкладів палеозою північно-західної частини Дніпровсько-Донецької западини. Виділені літомагнітні комплекси мають регіональне поширення, у межах як окремих родовищ, так і північно-західної частини ДДЗ загалом, від Південної прибортової зони до Північної прибортової зони . Приведены результаты исследований магнитной восприимчивости нефтегазоносных отложений палеозоя северно-западной части Днепровско- Донецкой впадины. Выделенные литомагнитные комплексы имеют региональное распространение как в пределах отдельных месторождений, так и в пределах северо-западной части ДДВ от Южной прибортовой зоны до Северной прибортовой зоны. Results of investigation of the magnetic susceptibility of Paleozoic oil-and-gas-bearing sediments at the north-western part of Dnipro-Donetsk depression are given. Selected lithomagnetic complexes have a regional dissemination as at the limits of separated deposits so at the north-western part of Dnipro-Donetsk depression from the Southern near board zone to the Northern near board zone.
Особенности латерального распределения магнитной восприимчивости палеозойских нефтегазоносных отложений северо-западной части Днепровско-Донецкой впадины
Pecularities of lateral dissemention of the magnetic susceptibility of paleozoic oil-and-gas-bearing sediments at the north-western part of the Dnipro-Donetsk depression
Keywords: магнітна сприйнятливість; нафтогазоносні осадові породи; літомагнітний комплекс; стратиграфічна неузгодженість; магнитная восприимчивость; нефтегазоносные осадочные породы; литомагнитный комплекс; стратиграфическое несогласие; magnetic susceptibility; oil-and-gas-bearing sediments; lithomagnetic complex; statographycs refusal