Вразливості апаратного забезпечення кіберфізичних систем - Шологон, Ю. З. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Розглянуто способи захисту кіберфізичних систем. Виокремлено основні завдання, пов’язані з апаратним захистом кіберфізичних систем. Проаналізовано етапи роботи кіберфізичних систем, під час яких система є найвразливішою. The main methods of protecting cyber physical systems are described in this paper. The most important hardware security tasks were noticed. Analyzed staged of cyber physical systems on which systems is the most vulnerable.
Cyber-physical systems hardware security vulneabilities
Keywords: кіберфізичні системи; апаратна безпека; 3PIP ядра; кібератаки; cyber-physical systems; hardware security; 3PIP cores; cyber-attacks