Проектування блокового шифру (ФБШ) на основі перетворення Фей стеля - Поліщук, Олександр; Лагун, Андрій (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
В даній роботі здійснено опис спроектованого на основі перетворення Фейстеля блокового шифру, досліджено криптографічні властивості даного шифру та алгорит- му генерування раундових ключів у порівнянні з примітив- ними криптографічними операціями, проведено тесту- вання даної системи з допомогою тестів DIEHARD.
Keywords: криптографія; блоковий шифр; перетворення Фейстеля; проектування криптографічних алгоритмів; дослідження криптостійкості