Маркетингові аспекти підвищення інвестиційної привабливості туристичної галузі регіону - Дробенко, Ю. Г.; Копець, Г. Р. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Аналізуються недоліки і перспективи розвитку туристично-рекреаційної сфери та розглядаються шляхи вирішення проблем управління туристично-рекреаційною сферою та підвищення її інвестиційної привабливості. Виконано SWOT-аналіз туристичної галузі. In this article the lacKs and prospects of development tourism-recreation orb are analized and the ways of the decision of problems of managements of development tourism-recreation orb are considirated. Working out a SWOT based analize of tourism-recreation orb.