Побудова параметричної логіко-динамічної моделі апарата для вирощування хлібопекарських дріжджів - Чорна, Ю. О.; Трегуб, В. Г. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Self-reactance logical-dynamic model of vehicle for growing of baker’s yeasts is presented, what is the most complete form of mathematical description of vehicles of batchtype.
Keywords: логіко-динамічна модель; апарат періодичної дії; логічні умови; позиційні оператори