Особливості виготовлення та випробування двовісно напружених плит зі змішаним армуванням - Бова, Я. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Наведено особливості методики виконання експериментальної частини дослідження впливу двовісного напруження із використанням змішаного армування в залізобетонних плитах. This article is about peculiarity of carring out the experimental part methodic of research biaxial prestressed effect with using mixed reinforcement in slabs.
Keywords: змішане армування; двовісне напруження; коефіцієнт змішаного армування; плити, оперті по контуру; slabs that are leaned on a contour.; mixed reinforcement; biaxial stress; coefficient mixed reinforcement