Алгоритм пошуку хаотичних режимів в коливальній системі другого порядку та його реалізація - Заяць, В. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002)
Запропоновано алгоритм пошуку хаотичних режимів у коливальній системі другого порядку. Результати комп'ютерного моделювання підтвердили відсутність областей параметрів та початкових умов, в яких існує хаос на основній частині. The algorithm for chaos seach in vibration network with ferromagnetic core is proposed. The absence of this regim on basic frequency be confirmed by computer modeling results.