Бюджетування як ефективний спосіб індикативного управління діяльністю організації - Фещур, Р. В.; Колодій, Ю. С.; Глинський, Н. Ю. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Наведено бюджетування в організції, види бюджетів, побудована модель бюджетного процесу і визначено функції кожного учасника бюджетування.

In the article shown process of budgeting in organizaton, kinds if budgets, created model of budget process and defined functions of each participator of budget planing.
Keywords: 336