Росолова, P. O.Колінська, Д. Й.Мельник, С. Р.Мокрий, Є. М.2017-05-052017-05-052001Підвищення активності ферментних препаратів спиртового виробництва / Р. О. Росолова, Д. Й. Колінська, С. Р. Мельник, Є. М. Мокрий // Вісник Державного університету «Львівська політехніка». – 2001. – № 426 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 131–133. – Бібліографія: 3 назви.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/37864Досліджено вплив температури та іонів металів на активність ферментних препаратів Амілоглюкаваморін Гх-466 і SAN (Novo Nordisk). Підібрані оптимальні концентрації добавок солей для підвищення амілолітичної активності ферментних препаратів у процесах оцукрення крохмалистої сировини. The influence of temperature and of metals ions on activity of enzyme preparations Amyloglucawamoryne and SAN (Novo Nordisk) has been studied. Optimal concentration of salt for enhancement of the amylolitical enzymes activity in the process of scarifications of material starch has been gathered.uaПідвищення активності ферментних препаратів спиртового виробництваArticle