Підвищення активності ферментних препаратів спиртового виробництва - Росолова, P. O.; Колінська, Д. Й.; Мельник, С. Р.; Мокрий, Є. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Досліджено вплив температури та іонів металів на активність ферментних препаратів Амілоглюкаваморін Гх-466 і SAN (Novo Nordisk). Підібрані оптимальні концентрації добавок солей для підвищення амілолітичної активності ферментних препаратів у процесах оцукрення крохмалистої сировини. The influence of temperature and of metals ions on activity of enzyme preparations Amyloglucawamoryne and SAN (Novo Nordisk) has been studied. Optimal concentration of salt for enhancement of the amylolitical enzymes activity in the process of scarifications of material starch has been gathered.