Двосторонні оцінки для власних функцій періодичної задачі штурма-ліувілля - Бандирський, Б. Й. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Метою цієї роботи є одержання явних двосторонніх апріорних оцінок наближення власних функцій періодичної задачі Штурма-Ліувілля за допомогою FD-методу. The purpose of this paper is obtaining of explicit two-sided a priori estimation aproximations for eigenfunctions periodic Sturm-Liouville problem by FD-methods.