Регулювальний об’єм збірників атмосферних стічних вод для дощів постійної в часі інтенсивності - Жук, В. М.; Вовк, Л. І.; Малиш, Б. А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Теоретично розглянуто та експериментально досліджено залежність регулюваль- ного об’єму збірників атмосферних стічних вод від узагальнених безрозмірних параметрів для дощів постійної в часі інтенсивності.

The theoretical analysis and the experimental investigation of the regulative volume of the storm water storage tanks, depending from the generalized parameters, are presented in the paper.
Keywords: 628.334.6