Особливості функціонування інституту кураторства у новітніх умовах навчально-виховного процесу у вищій школі - Ніколаєвський, Максим Валерійович; Борисенко, Тетяна Віталіївна; Кульов, Сергій Олександрович (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
В тезах представлені матеріали соціально-психологічного дослідження особливостей функціонування інституту кураторства у новітніх умовах навчально-виховного процесу у вищій школі.