Економіка знань та заходи задоволення потреб споживачів у послугах вищої освіти - Букало, Н. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Досліджено сутність категорії “економіка знань”, розглянуто одну із сфер економіки знань – освіту, запропоновано заходи щодо задоволення потреб споживачів у освітніх послугах вищих навчальних закладів. The article examines the essence of the category of “knowledge economy”, considered one of the areas of the knowledge economy - education, the proposed measures to meet the needs of consumers in the educational services of higher education.