Історичні ремесла як складова театралізованих видовищ в українських містах (на прикладі Львова) - Проскуряков, В. І.; Іванов-Костецький, С. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Висвітлено відродження історичних ремесел засобами видовищ. In the article the revival of historical crafts is opened with the help of means of representations.