Застосування неповних і неточних даних в управлінні комерційними web-проектами - Алєксєєва, К. А.; Пелещишин, А. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Описано способи і процедури формування проектних рішень в управлінні комер- ційними web-проектами за умови неповноти та неточності деяких характеристик проекту. Проаналізовано основні чинники прийняття проектних рішень, визначено причини та природу виникнення неповноти і неточності проектних характеристик. Розроблено процедури зменшення рівня неповноти та неточності характеристик проекту на основі нечіткої логіки. Ways and procedures of Project decision making in management of commercial webprojects under conditions of incomplete and inaccuracy of some are described in the paper. Principal factors of project decision making were analyzed, reasons and nature of project characteristics of incomplete and inaccuracy are defined. Procedures for reducing project characteristics of incomplete and inaccuracy levels based on fuzzy logic are developed.
Keywords: web-проект; управління проектами; невизначеність даних; прийняття проектних рішень; project; Project Management; data uncertainty; Project decision making